Tilaa nuori töihin Helppi-sovelluksella

Uusi Helppi-niminen nuoren työntekijän ja työntilaajan yhdistävä sovellus helpottaa työn tilaamista. Sovelluksessa voit tilata 4H-nuoren töihin ja sopia yksityiskohdista kätevän sähköisesti! Myös maksuasiat hoituvat alusta loppuun sovelluksen kautta. Työtunnin hinta on 25€ sis. Alv. Helppi-sovelluksen voit ladata laitteellesi sovelluskaupasta maksutta. 

Työnantajalle

Osallistu kanssamme yhteisiin työllistämistalkoisiin ja palkkaa apua arkeen, näin tarjoat paikkakuntalaiselle nuorelle mahdollisuuden työkokemukseen! Yhdistyksen kautta työllistyvät nuoret voivat olla 15-28-vuotiaita. Minkälaisia tehtäviä sinulla olisi tarjolla? 

4H-yhdistys on nuoren työnantaja ja sinä työntilaaja. 4H-yhdistys laskuttaa  sinua nuoren tekemästä työstä (Helppi-työpalvelussa voit maksaa suoraa pankkikortilla).

Yhdistys maksaa työntekijän lakisääteiset maksut ja palkan. Kotitalouksissa tehtävistä töistä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Tarjoamanne työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivän, viikkojakin kestävä. 

Tilaa nuori Helppi-sovelluksen kautta tai ota yhteyttä Kaakonkulman 4H-yhdistykseen ja kerro mihin tehtäviin sinä haluaisit nuoren työllistää.

📞0400 896 764 tai  040 5326739 (Nelli Ulvinen)

📧 heli.hyypia@4h.fi 

Nuorelle

Yhdistyksemme työllistää nuoria kerhonohjaajiksi sekä työpalveluun keikkaluonteisesti asiakkaan kotona tehtäviin työtehtäviin. Kerhonohjaajat ohjaavat kerhoja koulun ohella. Työpalvelun työt voivat olla keikkaluonteisia opiskelujen ohessa, kesätöitä tai muutaman päivän kestäviä keikkoja.

Työpalvelussa työtehtävät voivat olla pihanhoitoa tai siivousta. Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä olet tehnyt kotona tai koulussa, harrastuksistasi ja osaamisistasi. Ehkäpä juuri sinä saat töitä! Kiinnostuitko? 
Ota yhteyttä!

 📞 0400 896 764

 📧 heli.hyypia@4h.fi