Helppi-sovellus

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

HELPPI-SOVELLUS

Kaakonkulman 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun tai tekemään erilaisia pihatöitä. Yhdistyksen toimialue on tällä hetkellä Virolahti, Miehikkälä ja Haminassa. Palvelua on saatavilla esimerkiksi siivous- ja pihapalvelusta. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Työ suoritetaan asiakkaan välineillä. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  


Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat:

heli.hyypia@4h.fi

0400 896764 tai 040 5326739 (Nelli Ulvinen)