TYÖNHAKIJALLE

Helppi työpalvelun  työnhakulomake on FAQ - kysymysten alapuolella.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset->työntekijänä Helppi työpalvelussa

1. Mikä on Helppi?

Helppi on digitaalinen työvälityspalvelu. Sinut perehdytetään työtehtävään ja sovelluksen käyttöön. Asiakkaat tekevät työtilauksen sovellukseen. Työkeikkatarjous tulee sinulle kännykkääsi. 


2. Milloin töitä on? Millä aikavälillä työsopimus on voimassa?

Työpalvelu Helppi on toiminnassa ympäri vuoden. Sinun kanssasi tehdään sellainen työsopimus, kuin sinun elämääsi tällä hetkellä parhaiten sopii. Osa tekee työtä opintojen rinnalla, toiset haluavat Helpistä kesätyön. Sopimus räätälöidään sinun tarpeidesi/käytettävyyden mukaan.


3. Olen jo hakenut kesätöitä muualta. Valinnat ilmoitetaan vasta myöhemmin keväällä. Voinko hakea työpalveluun, vaikka en tiedä omaa kesätyötilannetta vielä?

Kyllä voit! Sinulla voi olla useampi työsopimus voimassa saman aikaisesti tai voimme tehdä Helppi- työsopimuksen huomioiden muut työsi. Kun sinut valitaan työpalvelu Helppiin töihin, pääset ilmaiseen Työt alkavat- koulutukseen. Tästä koulutuksesta on sinulle varmasti hyötyä myös muissa kesätyöpaikoissa. 


4.) Kuinka monta tuntia töitä on viikossa?

Kiinteää viikkotyöaikaa ei ole. Työmäärä riippuu hyvin paljon sinun omasta aktiivisuudestasi ja käytettävyydestä. Työsopimus on: tarvittaessa töihin kutsuttava, eli sopimuksessa ei ole kiinteitä viikkotyötunteja. Työmäärä riippuu siitä, kuinka paljon asiakkailla on työkeikkoja tarjolla ja kuinka paljon voit/haluat niitä ottaa vastaa. 


5.) Mikä on 4H-yrittäjyys ja miten se liittyy työpalvelu Helppiin?

Tarjoamme 13-28-vuotiaille nuorille mahdollisuuden ilmaiseen 4H- yrityskoulutukseen. Koulutus antaa valmiudet työskennellä yrittäjänä. 4H- yrittäjä voi toimia myös työpalvelussa. Eli työpalvelu Helpin kautta sinun on mahdollista saada työkeikkaa myös yrittäjänä. Ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin miten. 

0400 896764/ Heli  -> laita vaikka viestiä WhatsApp


6.) Minkä ikäisenä voin hakea Helppi työpalveluun töihin?

Helppiin töihin voit hakea 14-28-vuotiaana. Nurmikonleikkuu -palvelun alaikäraja on 16-vuotta. 


7.) Työt Helppi työpalvelussa kiinnostavat minua, miten etenen?

Hae lomakkeen kautta (lomake on tämän tekstin jälkeen). Kaikkiin töitä hakeneisiin otetaan yhteyttä. Moni asia varmasti vielä askarruttaa sinua, mutta asiat selviävät varmasti matkan varrella. Nyt on tärkeintä, että reagoit nopeasti, jotta olet mukana kesätyöhaussa. Voit myös laittaa yhteydenottopyynnön tai kysymyksen esimerkiksi WhatsApilla. 

Tai käydä kurkkaamassa: 4H – Helppi 

0400 896764/Heli

HAE TÖIHIN HELPPI -TYÖPALVELUUN

Kunta johon haen töihin
Työpalvelu johon haen (voit valita useamman)

Voit lähettää halutessasi CV:n sähköpostiin: heli.hyypia@4h.fi