HAMINA

Onko sinulla jotakin tiettyä kerhotoivetta?


SYKSY 2023 - KEVÄT 2024


SYYSKAUSI 4.9.2023 - 15.12.2023

KEVÄTKAUSI 8.1.2024 - 17.5.2024 


KERHOON VOI LIITTYÄ MYÖS KESKEN KAUDEN. JOKAISELLE KERHOLLE ON OMA ILMOITTAUTUMISLOMAKE, JOKA AUKEAA KUVAUKSEN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ. 


MIKÄLI LAPSI SAIRASTUU, TAI EI MUUTEN PÄÄSE KERHOON, ILMOITATHAN SIITÄ 

Toiminnanohjaaja, Paula Rajajärvi

 kaakonkulma@4h.fi  

📞040 1992 291


KERHOT EIVÄT OLE TOIMINNASSA KOULUJEN LOMA-AIKOINA EIKÄ JUHLAPYHINÄKANNUSJÄRVI, Toimintakerho tutustumiskerta

1. - 6. -luokkalaisille tiistaina 16.4.2024 kello 17.00-18.00 Kannusjärven TOK-talolla (Lahdenmäentie 34, 49570 Kannusjärvi). Toimintakerhossa pelaillaan ja tutustutaan erilaisiin aktiviteetteihin rennolla otteella. Tule mukaan tutustumaan kerhon toimintaan!

Ohjaajana Aleksi Niemelä

Ilmoittaudu mukaan tutustumiskerralle

Virallinen ilmoittautuminen avautuu tutustumiskerran jälkeen. Kerho saa jatkoa, mikäli ilmoittautumisia on riittävästi.REITKALLI, Heppakerho 

Heppakerho Hevosavusteiset palvelut Kotka-Haminan tiloissa Etelärinteen tilalla https://www.hevosavusteinen.fi/  Kerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 17.00-18.30. Suositusikäraja on 8-12 v.

Yhdistyksen jäsenille kerho on ilmainen. Muutoin kerhomaksu on 60€.

Kerhossa opetellaan tuntemaan hevonen hevosena, opitaan paremmin ymmärtämään hevosen käyttäytymistä ja lajityypillisiä tarpeita. Opitaan hyviä hevostaitoja, hoitoa ja oikeata ja turvallista käsittelyä. Kerhotoiminta on monipuolista yhdessä tekemistä ja toimimista hevosten ja tilan muiden eläinten parissa.

Hevosten kanssa toimiminen opettaa muun muassa keskittymis- ja vuorovaikutustaitoja, omien tarpeiden ja rajojen ilmaisemista, Hevoset ovat myös läsnäolo- ja tunnetaitojen taitavia opettajia.

Kerhoon osallistumiseksi ei tarvitse aikaisempaa hevoskokemusta. Ohjausta eriytetään kerholaisten taitotason mukaisesti. Kerhossa on mahdollisuus suorittaa SRL:n hevostaitomerkkejä.

Kerhossa ei opeteta ratsastusta.

Kerhoon otetaan rajoitettu osallistujamäärä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhonohjaajana toimii Marjaana Korhonen

Heppakerhon ilmoittautuminenPAPPILANSALMI, Kokkikerho

3 - 6-luokkalaisille keskiviikkoisin kello 16:30 - 18:00 Pappilansalmen koululla (Parkkipaikka: Pappilankatu 1). Kerhossa opetellaan ruuanlaittoa ja leipomista sekä keittiössä toimimista. Kokoontuminen koulun pääovilla. 

Kerhossa rajoitettu osallistumismäärä, joka otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjaajina Karlotta Saron ja Venla Valtonen.

Kokkikerhon ilmoittautuminenKESKUSTA, Kepparikerho

1 - 6-luokkalaisille torstaisin kello 17.30-19.00 Aseman koulun käsityöluokassa (Rautatienkatu 6). Kepparikerhossa suunnitellaan ja valmistetaan itse alusta asti oma keppihevonen. Lisäksi kepparille voi tehdä esimerkiksi suitsia ja loimia sekä muita varusteita. 

Ohjaajana Enni Muukka

Kepparikerhon ilmoittautuminen on tullut täyteen. Voit ilmoittautua varasijoille.

Kepparikerhon varasijoille ilmoittautuminen
Liity tästä Kaakonkulman 4H-yhdistyksen jäseneksi: liity.4h.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠