Työllistyminen 4H-yhdistyksen kautta

Kaakonkulman 4H-yhdistys työllistää nuoria muun muassa 4H-yrittäjyyden, Helppi-työpalvelun sekä kerhonohjaamisen kautta. Tarjoamme myös yli 17-vuotiaille töitä sekä Virojoen että Miehikkälän nuorisotaloilla apuvalvojina

Haminan kerhonohjaajan hakulomake löytyy tämän sivun alalaidasta.


Vastuuvalvojaksi nuorisotalo Kiwiin

Miehikkälän nuorisotalo Kiwiin etsitään täysi-ikäistä vastuuvalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2023-31.5.2024. Viikoittainen työaika on noin 16h ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti tiistai, torstai- ja perjantai-iltaan.

Nuorisotilan valvojan tehtäviin kuuluu nuorisotilatyön ohjaustehtävät. Nuorisotilan vastuuvalvojan tehtävänä on huolehtia jokaisen talolla kävijän turvallisuudesta sekä toimia tarvittaessa kuuntelevana korvana. Vastuuvalvojan työparina työskentelee apuvalvoja. Toivomme hakijalta kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. 

Olethan nopea, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Heli Hyypiä, 0400 896764, heli.hyypia@4h.fi

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Palkka sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote


Vastuuvalvojaksi Kiwiin

Kerhonohjaaja

Haetaan kerhonohjaajia erilaisiin 4H-kerhoihin. Kerhonohjaajaksi voi hakea 15-vuodesta ylöspäin (apuohjaajaksi voidaan ottaa myös 14-vuotiaita). 4H-kerhoja on paljon erilaisia, ja voit myös ehdottaa omaa aihetta kerholle! 

Kerhonohjaamisesta kiinnostuneille järjestetään Osaava kerhonohjaaja-koulutus. Koulutukseen voit osallistua 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Järjestämme koulutuksen pätkissä kolmena päivänä toimistollamme (Yhdystie 10 as 3). 

Maanantaina 21.8. kello 16.30-19.00

Maanantaina 28.8. kello 16.30-19.00

Lauantaina 2.9. kello 12.00-17.00. 

Mikäli kiinnostuit 4H-kerhon ohjaamisesta tai Osaava kerhonohjaaja -koulutuksesta, täytä alla oleva lomake.

 Kerhonohjaajaksi 


Apuohjaajaksi nuorisotiloille

Pleissiin ja Kiwiin

Hae töihin nuorisotilojen apuvalvojaksi Virojoen Pleissiin sekä Miehikkälän Kiwiin. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä molemmilla nuorisotiloilla. 

Apuvalvojan paikkaa voit hakea täytettyäsi 17 vuotta. Perjantai-iltaisin nuorisotilalla työskentelevän apuvalvojan täytyy olla vähintään 18 -vuotias. Apuohjaajan tehtävissä toimit nuorisotilalla vastuuvalvojan työparina. Huomiothan, että tullessasi valituksi, et voi olla nuorisotilojen aktiivinen käyttäjä.

Lisätietoja saat sähköpostitse:

kaakonkulma@4h.fi Kerhonohjaajia Haminaan

Avoinna kolme kerhonohjaajan paikkaa lasten kerhotoimintaan. Jos kiinnostusta ja osaamista löytyy, niin yksi henkilö voi ottaa vastuulleen kaikki kolme kerhoa.

 

1.      Etsimme Haminaan Erä/luontokerhoon (Kaakonkulman 4H-yhdistyksen ja Vehkalahti-Hamina Rhy:n yhteistyössä järjestämä) kerhonohjaajaa. Erä/luontokerho toteutetaan iltakerhona Kannusjärvellä. Kerhonohjaajaksi voi hakea nuori (16-vuodesta ylöspäin), nuori aikuinen tai aikuinen.

2.      Etsimme eläinkerhoon aikuista kerhonohjaajaa. Eläinkerho on suunnattu 1-3-luokkalaisille ja toteutuspaikkana toimii Pyhällön ja Kirkkojärven koulut. Kerhoaika päivällä noin kello 13-14. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Eläinkerhon sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

3.      Etsimme kepparikerhoon vetäjää. Kepparikerhossa lapset valmistavat kepparin, joten ohjaajalta pitää löytyä käsityötaitoja. Kerho kokoontuu kerran viikossa illansuussa, joten työ sopii myös opiskelijalle. Kerhonohjaajaksi voi hakea nuori (16-vuodesta ylöspäin), nuori aikuinen tai aikuinen.

Kerhonohjaajaksi Haminan kerhoihin

Kerho (voit valita useamman)


Haminan 4H- kerhojen aikuisohjaajan toimi 

 4H on valtakunnallisesti toimiva, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. Kaakonkulman 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Kaakonkulman 4H-yhdistys toimii Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueilla. Kaakonkulman 4H-yhdistys on aktiivisesti mukana lasten ja nuorten harrastustoiminnassa. 

 Etsimme Haminan alueen 4H-kerhoihin aikuisohjaajaa kaudeksi 2023 - 2024. Kerhotoiminta toteutetaan 6-12-vuotiaille lapsille.

 Odotamme valittavalta henkilöltä valmiuksia ja halua toimia lasten parissa, oma-aloitteista työotetta ja ideointikykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Työntekijän on pystyttävä myös itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Työmatkoista maksetaan Verohallinnon mukainen kilometrikorvaus. 

 Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Palkkaluokka N2, työ on osa-aikainen 10-15h/vk. Työsuhde on määräaikainen 28.8.2023 - 31.5.2024. 

Täytämme tehtävän heti, kun sopiva työkaveri löytyy joukkoomme.

Täytä oheinen hakukaavake. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heli Hyypiä, heli.hyypia@4h.fi , 0400 896764


Aikuisohjaajaksi Haminan 4H- kerhoihin