4H-työpalvelu

LASKUTUSHINTA 

25€/TUNTI, SIS. ALV 24% 

(MINIMILASKUTUS 1H, seuraavat toteutuneet tunnit pyöristetään seuraavaan puoleen tuntiin)

HELPPI-SOVELLUKSEN KAUTTA TILATTAVAT TYÖT MAKSETAAN HELPISSÄ PANKKIKORTILLA 

Paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 2€

Helpin kautta tilattavat työt ovat verotuksessa kotitalousvähennyskelpoisia.

HINTA SISÄLTÄÄ:

  • Nuoren TES mukainen palkka
  • Palkan sivukulut, vakuutukset
  • Kirjanpiot ja palkanlaskenta
  • Työnjohto
  • Perehdyttäminen
  • Markkinointi

Työpalvelu toimii arkisin klo 8-18.

Työ suoritetaan asiakkaan välineillä.

Välitämme tehtäviinsä ja työelämän pelisääntöihin koulutettuja 15-28-vuotiaita nuoria töihin siivoukseen ja pihapalveluun asiakastilausten mukaan. Nuoren voi tilata pesemään ikkunat, tekemään kevätsiivouksen tai leikkaamaan nurmikon. Muille aloille apua tarjoavat itsenäiset ja palvelunsa itse hinnoittelevat 4H-yrittäjämme Tarjonta vaihtelee yrittäjien alojen mukaan.

Työpavelu on helppo tapa nuoren työllistämiseen 4H:n kautta yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille! Säästyt paperisodalta 4H:n huolehtiessa vastuullisesti rekrytoinnista ja työnantajanvelvoitteista. Nuori saa työstä vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

4H pyrkii tarjoamaan nuorille mahdollisuuden saada ensimmäisiä kosketuksia työelämään, joten töihin tilaamasi nuori on harvemmin ammattilainen, mutta 4H on kouluttanut hänet tehtävään ja työelämän pelisääntöihin. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren huolellisesti tehtävääsi paikanpäällä, autat samalla osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 

Tilaa nuori Helppi-sovelluksen kautta

Uusi Helppi-sovellus yhdistää työntekijän ja työntilaajan. Sovellus helpottaa työn tilaamista. Sovelluksesta voit tilata 4H-nuoren töihin ja  yksityiskohdista pääset kätevästi sopimaan sähköisesti! Myös maksuasiat hoituvat alusta loppuun sovelluksen kautta. Työtunnin hinta on 25€ sis. Alv. Helppi-sovelluksen voit ladata laitteellesi sovelluskaupasta maksutta.

Tilaa nuori yhdistyksen kautta

Jos et pysty hyödyntämään Helppi-sovellusta, voit tilata työntekijän meiltä myös  työtilauslomakkeella. Ilmoitamme toimeksiannon puolestasi nuorille Helppi-sovellukseen ja valitsemme tehtävään sopivimman tekijän. Ennen työn suorittamista allekirjoitetaan tilaussopimus työntilaajan (sinun) ja yhdistyksen välille. Lisäksi kartoitetaan työpaikan turvallisuuteen liittyvät asiat. Työapu järjestyy yleensä nopeasti, mutta suosittelemme työtilauksen tekemistä ajoissa (viimeistään noin viikkoa ennen työn ajankohtaa), jotta ehdimme varmasti apuun.