Helppi-työpalvelu

Tilaa nuori töihin Helppi-sovelluksella

Helppi -niminen nuoren työntekijän ja työntilaajan yhdistävä sovellus helpottaa työn tilaamista. 

Sovelluksessa voit tilata 4H-nuoren töihin ja sopia yksityiskohdista kätevän sähköisesti! Myös maksuasiat hoituvat alusta loppuun sovelluksen kautta. Työtunnin hinta on 25€ sis. Alv. 

Helppi-sovelluksen voit ladata laitteellesi sovelluskaupasta maksutta. 

Alhaalta löydät lisätietoa Helpistä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä: heli.hyypia@4h.fi tai kaakonkulma@4h.fi 

LASKUTUSHINTA 

25€/TUNTI, SIS. ALV 24% 

(MINIMILASKUTUS 1H, seuraavat toteutuneet tunnit pyöristetään seuraavaan puoleen tuntiin)

HELPPI-SOVELLUKSEN KAUTTA TILATTAVAT TYÖT MAKSETAAN HELPISSÄ PANKKIKORTILLA 

Paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 2€

Helpin kautta tilattavat työt ovat verotuksessa kotitalousvähennyskelpoisia.

HINTA SISÄLTÄÄ:

  • Nuoren TES mukaisen palkan
  • Palkan sivukulut, vakuutukset
  • Kirjanpidon ja palkanlaskennan
  • Työnjohdon
  • Perehdyttämisen
  • Markkinoinnin


Lisätietoa Helpistä työnantajalle

Helppi-työpalvelu toimii arkisin klo 8-18

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun tai tekemään erilaisia pihatöitä. 

Yhdistyksen toimialue on tällä hetkellä Virolahti, Miehikkälä ja Hamina. Palvelua on saatavilla esimerkiksi siivous- ja pihapalvelusta. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Työ suoritetaan asiakkaan välineillä. 

Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  Pääset katsomaan alueemme 4H-yrittäjät tästä.

4H-yhdistys on nuoren työnantaja ja sinä työntilaaja. 4H-yhdistys laskuttaa sinua nuoren tekemästä työstä (Helppi-työpalvelussa voit maksaa suoraan pankkikortilla).

Yhdistys maksaa työntekijän lakisääteiset maksut ja palkan. Kotitalouksissa tehtävistä töistä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Tarjoamanne työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivän, viikkojakin kestävä. 

Tilaa nuori Helppi-sovelluksen kautta tai ota yhteyttä Kaakonkulman 4H-yhdistykseen ja kerro mihin tehtäviin sinä haluaisit nuoren työllistää.

📞0400 896 764 tai  040 1992291

📧 heli.hyypia@4h.fi 


Tilaa nuori yhdistyksen kautta

Jos et pysty hyödyntämään Helppi-sovellusta, voit tilata työntekijän meiltä myös  työtilauslomakkeella. Ilmoitamme toimeksiannon puolestasi nuorille Helppi-sovellukseen ja valitsemme tehtävään sopivimman tekijän. Ennen työn suorittamista allekirjoitetaan tilaussopimus työntilaajan (sinun) ja yhdistyksen välille. Lisäksi kartoitetaan työpaikan turvallisuuteen liittyvät asiat. Työapu järjestyy yleensä nopeasti, mutta suosittelemme työtilauksen tekemistä ajoissa (viimeistään noin viikkoa ennen työn ajankohtaa), jotta ehdimme varmasti apuun.