KILPAILUT

4H:ssa voit testata taitojasi, kehittää niitä ja oppia uutta. Anna kilpailuviettisi sykkiä ja viedä mennessään 4H:n kilpailujen parissa. Kilpailuihin on helppo osallistua joko yksin tai kaverin kanssa.

Osa kilpailuista on valtakunnallisia. Osan kilpailuista järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset eri puolella Suomea. Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähellä olevaan 4H-yhdistykseen ja tule mukaan testaamaan taitojasi!

Leikkimielinen auringonkukan kasvatuskilpailu 17.5 - 30.9.2021, avoin kaikille Haminalaisille, Miehikkäläläisille ja Virolahtelaisille perheille , joissa on 6-12 -vuotiaita lapsia.

Perheestä voi vain yksi lapsista toimia kasvattajana muun perheen tukemana tai koko perhe yhdessä vuorotella kukan hoitamista.

Toimikaa seuraavasti:

1. Ilmoittautuminen 6.6.2021 mennessä alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

2. Kasvattakaa mahdollisimman korkea auringonkukka.

3. Mitatkaa syksyllä kasvun päätyttyä sen korkeus maan pinnasta kukan alakantaan.

4. Ottakaa kuva kukan kasvattajasta tai koko perheestä auringonkukan vieressä.

5. Lähettäkää kuva ja tieto kukan pituudesta 15.10.2021 mennessä 4H-toimistoon sähköpostilla: heli.hyypia@4h.fi

6. Kolme pisimmän auringonkukan kasvattanutta perhettä palkitaan.

Mukavia hetkiä koko perheelle kukan kasvatuksen parissa!