TYÖNHAKIJALLE

Hae töihin 

Nuorisotilojen apuvalvojaksi (Pleissi ja Kiwi)

Hae parkourkerhon ohjaajaksi Klamilaan ja Virojoelle! 

Etsimme täysi-ikäistä parkourkerhon ohjaajaa Klamilaan ja Virojoelle. Kerhot toteutetaan Klamilan ja Virojoen kouluilla heti koulupäivän jälkeen iltapäivällä. Voit hakea ohjaamaan vain toisen paikkakunnan kerhoa, tai molempien. Auton käyttö on välttämätöntä. Ohjaajan ei tarvitse itse osata parkouria, kiinnostus lajia ja/tai kerhon ohjaamista kohtaan riittää. Kerhossa on käytössä Parkourakatemian Loikkakopla, joka sisältää valmiit ohjaussisällöt. Aikaisempi kokemus lajista tai ohjaamisesta katsotaan eduksi. 

Mikäli sinulla on aiheeseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä: kaakonkulma@4h.fi tai 040 1992 291 

Kerhonohjaajaksi Klamilaan ja Virojoelle

minkä paikkakunnan kerhoon erityisesti haluaisit ohjaajaksi?

Helppi työpalvelun ja päiväleiriohjaajien  työnhakulomakeet ovat FAQ- kysymysten alapuolella.

FAQ- Usein kysytyt kysymykset->työntekijänä Helppi työpalvelussa

1. Mikä on Helppi?

Helppi on digitaalinen työvälityspalvelu. Sinut perehdytetään työtehtävään ja sovelluksen käyttöön. Asiakkaat tekevät työtilauksen sovellukseen. Työkeikkatarjous tulee sinulle kännykkääsi. 


2. Milloin töitä on? Millä aikavälillä työsopimus on voimassa?

Työpalvelu Helppi on toiminnassa ympäri vuoden. Sinun kanssasi tehdään sellainen työsopimus, kuin sinun elämääsi tällä hetkellä parhaiten sopii. Osa tekee työtä opintojen rinnalla, toiset haluavat Helpistä kesätyön. Sopimus räätälöidään sinun tarpeidesi/käytettävyyden mukaan.


3. Olen jo hakenut kesätöitä muualta. Valinnat ilmoitetaan vasta myöhemmin keväällä. Voinko hakea työpalveluun, vaikka en tiedä omaa kesätyötilannetta vielä?

Kyllä voit! Sinulla voi olla useampi työsopimus voimassa saman aikaisesti tai voimme päivätä Helppi- työsopimuksen huomioiden muut työsi. Kun sinut valitaan työpalvelu Helppiin töihin, pääset ilmaiseen Työt alkavat- koulutukseen. Tästä koulutuksesta on sinulle varmasti hyötyä myös muissa kesätyöpaikoissa. 


4.) Kuinka monta tuntia töitä on viikossa?

Kiinteää viikkotyöaikaa ei ole. Työmäärä riippuu hyvin paljon sinun omasta aktiivisuudesta ja käytettävyydestä. Työsopimus on: tarvittaessa töihin kutsuttava, eli sopimuksessa ei ole kiinteitä viikkotyötunteja. Työmäärä riippuu siitä, kuinka paljon asiakkailla on työkeikkoja tarjolla ja kuinka paljon voit/haluat niitä ottaa vastaa. 


5.) Mikä on 4H-yrittäjyys ja miten se liittyy työpalvelu Helppiin?

Tarjoamme 13-28-vuotiaille nuorille mahdollisuuden ilmaiseen 4H- yrityskoulutukseen. Koulutus antaa valmiudet työskennellä yrittäjänä. 4H- yrittäjä voi toimia myös työpalvelussa. Eli työpalvelu Helpin kautta sinun on mahdollista saada työkeikkaa myös yrittäjänä. Ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin miten. 

0400 896764/ Heli  -> laita vaikka viestiä WhatsApp


6.) Työt Helppi työpalvelussa kiinnostavat minua, miten etenen?

Hae lomakkeen kautta (lomake tämän tekstin jälkeen). Kaikkiin töitä hakeneisiin otetaan yhteyttä. Moni asia varmasti vielä askarruttaa sinua, mutta asiat selviävät varmasti matkan varrella. Nyt on tärkeintä, että reagoit nopeasti, jotta olet mukana kesätyöhaussa. Voit myös laittaa yhteydenottopyynnön tai kysymyksen esimerkiksi WhatsApilla. 

0400 896764/Heli

Helppi- työpalvelu

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Nuoria palkataan siivous-, piha- ja puutarha sekä nurmikonleikkuu työpalveluun

Hae töihin Helppi-työpalveluun

Kunta johon haen töihin
Työpalvelu johon haen (voit valita useamman)

Nuori, etsitkö töitä?
Yhdistyksemme työllistää nuoria kerhonohjaajiksi sekä työpalveluun keikkaluonteisesti asiakkaan kotona tehtäviin työtehtäviin. Kerhonohjaajat työllistyvät koulun lukuvuoden ajaksi sekä tulevana kesänä muutamalla nuorella on mahdollisuus työllistyä kesäkerhonohjaajina. Työpalvelun työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivän kestäviä työkomennuksia.

Työtehtävät voivat olla pihanhoitoa tai siivousta. Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä olet tehnyt kotona tai koulussa, harrastuksistasi ja osaamisistasi. Ehkäpä juuri sinä saat töitä! Kiinnostuitko? 
Ota yhteyttä!

 📞 0400 896 764

 📧 heli.hyypia@4h.fi