Kerhot

 

 

Kerhot ovat keskeinen osa 4H-toimintaa. Ohjaajina toimivat koulutetut nuoret tai aikuiset. Kerhoissa opitaan sosiaalista yhdessäoloa ja monia käytännön taitoja. Niiden tärkeät toimintatavat ovat tekemällä oppiminen ja yhdessä tekeminen.

Kerhojen aiheina ovat mm leipominen, kokkaus, kädentaidot, luonto ja ympäristö, lemmikkieläimet, luova toiminta, leikit ja liikunta, kansainvälisyys. Monitoimikerhoissa tehdään eri aiheiden asioita monipuolisesti ja erikoiskerhoissa keskitytään pääasiassa yhteen aiheeseen.

Kerhojen syyskausi alkaa 2.9.2019:

Jäsenmaksu kaudella 2019-2020 on 35 e / hlö tai 70 e/perhe. 4H-kerho on jäsenille ilmainen sisältäen kerhotarvikkeet. 4H-jäseneksi liitytään täyttämällä  sähköinen jäsenilmoitus, joka löytyy etusivulta yläpalkista kohta "Jäseneksi". 4H-liitosta tulee maksulappu kotiin postissa.

Koulujen lomilla ja juhlapyhinä ei pidetä kerhoja!

Jos ei halua liittyä 4H-jäseneksi, siitä tulee ilmoittaa 4H-yhdistykseen. Kerhomaksu on ei-jäsenellä 35 e sisältäen kerhotarvikkeet, mutta ei kerhossa käytettäviä 4H-tuotteita. Kerhomaksulappu postitetaan 4H-yhdistyksestä.

Kaikilla kerholaisilla on tapaturmavakuutus voimassa heti ilmoittaumisen jälkeen.

VANHEMMAT! Toivomme teiltä palautetta lapsenne kerhokokemuksesta. Palautelomakkeeella (klikkaus vasemmalla) voit nimettönä antaa ruusuja, risuja ja kehitettävää kerhotoiminnallemme!

 Toiminnanjohtaja Ulla-Riitta Peltola puh. 0400 896764

Sähköposti: kaakonkulma@4h.fi

 

 

 

 

 

 

 

Saivikkalan kokkikerhon juhlaleivos keväällä 2018